Mouettes Jong
 

 

Spring

   
 
 
 
 
 
 
 
 
 
   
   
Foto's Video's De compagnie Speellijst Contact fb
     
 
 

Compagnie Mouettes - over ons

Wij zijn Compagnie Mouettes, een theatergezelschap dat is opgericht door de Franse regisseur Angel Liegent en de Nederlandse choreograaf Bas Dorlandt. Wij maken voorstellingen voor jong en oud, voor de hele familie en voor kinderen op school. Onze voorstellingen bevatten weinig of geen woorden en laat dans en theater met elkaar versmelten en verweven hetgeen resulteert in slapstickachtig fysiek theater. Onze voorstellingen zijn elastiek-cartoonesk en doorspekt van woordeloze poëzie.
Momenteel reizen wij met de drie voorstellingen uit ons repertoire door heel Nederland en Frankrijk en spelen op scholen, theaters en festivals.

Naast onze voorstellingen zijn we ook gespecialiseerd in het geven van mime- dans- en spelworkshops voor jong en oud. Voor bedrijven, kinderen, jongeren, volwassenen en ouderen, voor elke doelgroep hebben wij een gepast pakket aan educatie, groepsbinding, fysieke ontwikkeling en spelvaardigheid.

Ook heeft Angel Liegent zich in de afgelopen jaren ontwikkeld als chansonnier. Hij componeert en arrangeert zijn eigen muziek en schrijft er ook prachtige Franse en sinds kort ook Nederlandse teksten bij. Regelmatig geeft hij concerten met zijn vaste pianiste Abigail Richards.

Medewerkers
Jade Collet - Actrice
Paula Duarte - Danseres
Delphine Royer - Fotografe
Marco Chardon - Techniek
Simone te Brake - Educatie

Angel Liegent - Artistieke en Zakelijke Leiding
Bas Dorlandt - Artistieke en Zakelijke Leiding

 

 
   
     
   

 

 

My Great Web page